In perioada 8-17 Noiembrie 2017, membri Design Club au facut cunostinta cu o solutie inovatoare pentru designul de interior: PARDOSEALA DIN LEMN PERSONALIZATA. IDA, in parteneriat cu Tarkett™, un brand cu o traditie de 130 de ani in fabricarea de pardoseli din lemn, vin in intampinarea arhitectilor si designerilor cu o noua tehnologie, care permite imprimarea oricarui desen pe pardoseala din lemn, cu ajutorul tehnologiei digitale de ultima ora.

Astfel, acest produs reprezinta un concept unic pe piata, oferind designerului posibilitatea de a-si exprima creativitatea prin solutii unice, personale, ce rezoneaza cu viziunea sa, dar si cu dorintele clientului.

Arhitectul/ Designerul are la dispozitie 5 variante de imprimare a graficii sale pe acest produs. In functie de varianta aleasa, suprafata si complexitate acesteia, se calculeaza oferta de pret si termenul de livrare al produsului. Mai multe detalii puteti citi aici.

AVANTAJELE ACESTEI SOLUTII:

Unicitate — le puteti oferi clientilor dumneavoastra un nou nivel de personalizare a spatiului amenajat, indiferent de stilul ales sau de imaginea dorita;
Posibilitati infinite — nu există un numar fix de modele, asadar singura limita este imaginatia!
Coerenta stilistica — se poate merge pana in cel mai mic detaliu pentru a armoniza designul pardoselii cu cel al restului incaperii pe care o amenajati;
Zero complicatii tehnice — tot ce va trebuie este un fisier grafic de inalta rezolutie si dimensiunile pardoselii pe care vreti sa o imprimati. Tarkett™ va transforma proiectul dumneavoastra in realitate si va va livra produsul finit la adresa aleasa.

► Produs de calitate — podelele Digital LAB sunt compatibile cu incalzirea prin pardoseala!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la:

La showroom-ul IDA Design puteti vedea acest produs imprimat cu diferite modele grafice – Str. Argentina, nr.43, sector 1, Bucuresti (harta: IDA Showroom )